Новости по Гидовника

От тук можете да потърсите информация за катерачни райони или маршрути в България и чужбина. Също така можете да изпратите информация за ваши бъдещи или вече осъществени проекти, нови маршрути и нови катерачни райони.

Мнениеот Димитър Колешев » Пон Сеп 14, 2009 7:21 pm

Най-накрая оправих администрацията на гидовника. Има ли кандидат модератори на гидовника, които да оправят и добавят информация ?
Аватар
Димитър Колешев
Администратор
Администратор

Мнениеот pramata » Вто Сеп 15, 2009 10:33 am

аз мога да помогна с Гидовника... Имам въпрос - защо вече изобщо не мога да вляза в гидовника??? изписва ми: Вие нямате достъп до тази страница ! ? :)
Аватар
pramata
Потребител с висока активност

Мнениеот Димитър Колешев » Вто Сеп 15, 2009 11:14 am

Бъгьосал съм една страница :) Оправих я.

Ще ти дам модераторски права за гидовника на Кюстендил. Ако искаш ще ти дам права и за други места, на които катериш редовно.

Имай предвид, че със сигурност ще се натъкнеш на разни бъгове. Пускай информация тук, а аз когато имам време ще ги оправям.
Аватар
Димитър Колешев
Администратор
Администратор

Мнениеот pramata » Вто Сеп 15, 2009 2:05 pm

ок, мерси... Може да опиша и за Комините, за там няма информация никаква гледам... Стига да прецените, че е необходимо разбира се :)
Аватар
pramata

Мнениеот Димитър Колешев » Вто Сеп 15, 2009 2:09 pm

ok :)
Аватар
Димитър Колешев
Администратор
Администратор

Мнениеот Димитър Колешев » Нед Ное 08, 2009 8:14 pm

Направих това, което отдавна бече предложил Детьо. Вече могат да се четат всички бележки от изкачванията на съответния маршрут в Гидовника.

Ето примерна страница - http://www.verticalworld.net/guidebook/ ... php?id=774
Аватар
Димитър Колешев
Администратор
Администратор

Re: Гидовник

Мнениеот Димитър Колешев » Вто Авг 31, 2010 4:47 pm

Това е съобщение до всички редактори в Гидовника, тъй като редовно се налага да активирам райони, обекти и т.н. Най-отдолу във всеки формуляр има отметка активен, активиране или нещо подобно. Ако не изберете тази отметка информацията остава неактивна и трябва аз ръчно после да я активирам. Ако искате мога да я направя по подразбиране да бъде отметната, в случай че някой без да иска забрави. Понякога се налага обаче дадена информация да бъде обработена преди да бъде пусната онлайн и затова я има тази отметка.
Аватар
Димитър Колешев
Администратор
Администратор

Мнениеот borko13 » Чет Сеп 02, 2010 12:35 pm

честно казано аз веднъж забравих ама после май го активирах?!? имам предвид Пакленица
Аватар
borko13
Потребител с ниска активност
Потребител с ниска активност

Мнениеот Димитър Колешев » Нед Окт 31, 2010 12:31 am

В райони и обекти вече се показва фотострийм с всички качени снимки от изкачваният в Дневника. Намира се съответно под описанието или картата на районите и обектите. Такъв фотострийм има за всеки маршрут. Скоро ще могат да се качват и произволни снимки към всеки маршрут.
Аватар
Димитър Колешев
Администратор
Администратор

Re: Новости по Гидовника

Мнениеот Димитър Колешев » Чет Ное 04, 2010 7:28 am

Направих възможноста за изпращане на съобщения за опасност. Можете да изпращате такива съобщения като отидете на съответния маршрут в Гидовника и срещу Обща информация за маршрута изберете линка Изпратете съобщение за опасност.

Администраторите и редакторите на Гидовника могат да изпращат съобщения без да е нужна активация на съобщението. За останалите съобщението ще има статут на изчакване и ще бъде активирано след преглед от страна на администратор.
Аватар
Димитър Колешев
Администратор
Администратор

Мнениеот caltech08 » Нед Ное 14, 2010 9:11 pm

Добавил съм и редактирал описанията въже по въже на България 1300,Михайл Херигиани,Народна армия и Валентин Тафраджийски на Централна стена....
Приятно катерене.... :)
caltech08

Мнениеот Димитър Колешев » Нед Ное 14, 2010 9:22 pm

Супер :) Мерси Пешо !

А да ако ти остане време качи инфо и от Сърбия :)
Аватар
Димитър Колешев
Администратор
Администратор

Мнениеот Димитър Колешев » Пет Дек 10, 2010 4:21 pm

Има промени по категориите на боулдърите. Махнах нюансите +/- на категориите до 5. Промених и точкуването на изкачванията. вече се получават точки и за по-ниски категории от 6а.
Аватар
Димитър Колешев
Администратор
Администратор

Мнениеот Димитър Колешев » Вто Май 10, 2011 2:41 pm

Направена е търсачка за търсене на маршрути от една категория до друга. Можете да стигнете до страничката от иконка с вид на лупичка до заглавието на всеки район. Все още я тествам, но предполагам, че ако има бъгове те ще се покажат само при реални търсения.

Ако някой има идеи, за да се подобри този първоначален вариант ще се радвам да ги чуя.
Аватар
Димитър Колешев
Администратор
Администратор

Мнениеот Димитър Колешев » Чет Май 12, 2011 10:19 am

Направена е специална страница за разпечатване на секторите, като имате възможност да добавяте или махате полета на таблицата преди да разпечатате информацията. Така всеки сам може да избере каква информация да включи при разпечатката. Иска се регистрация в сайта и задължително отбиване до страницата Настройки на Гидовника. Ще я доусъвършенствам да може да се прави цялостно разпечатване на информацията на обектите със секторите в тях, но да видя първо отзиви дали има смисъл и тогава. Достъпа до страницата става от иконка с вид на принтер до заглавието на сектора.
Аватар
Димитър Колешев
Администратор
Администратор

Предишна

Назад към Гидовник